Látogatóknak

Látogasson el Ön is hazánk második legnagyobb villamosenergia-termelőjéhez! Ismerje meg közelebbről a Mátrai Erőmű több mint 50 éves múltját, jelenét és jövőjét. Tekintse meg személyesen Magyarország egyetlen jelentős hazai primer energiaforrásával működő erőművének életét, és nem mindennapi gépparkját. A látogatás során olyan helyszínekre is bepillantást nyerhet, mint például a jelképünkké vált Heller-Forgó hűtőtornyok egyikébe, vagy épp az erőmű szénterére. Emellett célunk, hogy bemutassuk mindenki számára a Mátrai Erőmű jövőképének pilléréit, illetve a társaság terveit. Jöjjön el Ön is és szerezzen egy életre szóló élményt!


Fontos tudnivalók a látogatással kapcsolatban:

Az MVM Mátra Energia Zrt. erőműlátogatásra kizárólag csoportokat tud fogadni, egyéni látogatókat nem. 

A minimális csoportlétszám 10 fő.

A maximális csoportlétszám 40 fő.

Társaságunk a szervezett csoportos látogatásokat kizárólag előzetes időpontegyeztetést követően tudja biztosítani, a lent megadott e-mail címen keresztül.

Látogatócsoportok fogadása: március 30-tól november 30-ig.

Látogatócsoportokat munkanapokon, hétfőtől péntekig 9.00 és 13.00 óra között fogadunk. Hétvégi látogatásra nincs lehetőség.

Látogatás várható időtartama: 1,5 - 2 óra 

A területre csak 10. életévüket betöltött személyek léphetnek be.

Vendégeink Társaságunk éttermében előzetes egyeztetést követően tudnak ebédet fogyasztani, önköltséges formában. Fizetési lehetőség: készpénz, bankkártya, szépkártya.

A látogatás ingyenes.

Az MVM Mátra Energia Zrt. területén alapvetően tilos kép- és videóanyagokat készíteni, kivéve az erre kijelölt területen. Drónfelvételeket és hangfelvételeket készíteni a teljes területen TILOS!

 

Regisztrációs e-mail cím: latogatokozpont@mert.hu

 

Erőműlátogatás menete*:

Látogatóink filmvetítéseken, prezentáción és az erőmű területének bejárásán keresztül ismerhetik meg a Mátrai Erőmű működését.

 

Látogatás útvonala:

Látogatóközpont – Erőmű széntér – Heller-Forgó hűtőtorony – Kéntelenítő berendezés – Gipszraktár – Látogatóközpont

 

*A programváltozás jogát fenntartjuk!